Мебелна компания Еником М отвори врати и в Пловдив

Еником М, мебелна компания с над 20 г. история, отвори първия си обект в Пловдив. Марката вече е добре позната в София, благодарение на  висококачествените продукти, които предлага.

„Идването ни в Пловдив е нов етап на развитие и е част от стратегията на Еником-М да бъде по-близо до възможно най-много хора, осигурявайки им желания комфорт и вдъхновение. В първия ни магазин извън София правим инвестиция от 2.5 млн. лв. и осигуряваме 50 нови работни места. Марката ни вече е добре позната с висококачествените си продукти, с които създаваме уют, хармония и красота на разумни цени. Но освен това, тук в Пловдив, искаме да участваме в социално ангажирани проекти, сподели Цветомир Душков, собственик на компанията.

Магазинът се намира на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72 и е проектиран на 2 етажа с внушителната площ от 5000кв.м.

Основен приоритет на Еником М е създаването на уют, хармония и красота, представяйки най-новите тенденции в интериорния дизайн. Благодарение на голямата си площ, магазинът предлага на своите клиенти огромно разнообразие от мебели, с които лесно да обзаведат своя дом или офис по практичен и стилен начин. Посетителите ще открият обзавеждане за всички помещения, осветление, текстил и аксесоари…

Откриването на магазина бе отпразнувано с впечатляващо шоу. Изненадващ флашмоб беляза началото на вечерта, която продължи с музикално изпълнение на Орлин Павлов. Специално проектирана за случая „Стая на илюзиите“ бе една от атракциите за гостите, която ще остане в магазина и може да бъде видяна от всеки. Сред гостите бяха кмета на гр. Пловдив, посланика на Сърбия,  много архитекти и интериорни дизайнери.

празникът за откриването на Еником М ще продължи с промоция от -20% на всички мебели и аксесоари и с томбола за над 100 награди. Почитателите на дизайна могат да посетят магазина на адрес бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72.

 

Специални издания