Кроношпан Дизайн Център София

Новото многофункционално пространство в София посреща професионалисти в сферата на интериорния дизайн, архитектурата и мебелното производство, както и всеки, който търси вдъхновение и професионален съвет за своите проекти

 

 

Кроношпан Дизайн Център София е мястото, където можете да развиете вашите идеи и да материализирате концепциите си. Всеки посетител ще се впусне във вълнуваща разходка през функционални зони, творчески кътове и тематични мострени хъбове, реализирани с продуктите на Кроношпан. Те оставят усещане за хармония и носят цялостно преживяване за сетивата – визуално, тактилно и емоционално.

 

 

Презентацията на продукти в Кроношпан Дизайн Център София вдъхновява с нестандартния си прочит и възможността за безкрайни комбинации на декори, цветове и текстури. Това създава пространствено единство, предразполагащо всеки посетител да преоткрива, да твори и да направи информиран избор с нужното разбиране за материалите.

 

 

В Кроношпан Дизайн Център София можете да откриете голямо разнообразие на материали, които ще разкрият пълния потенциал на вашите проекти:

 

 

 

 

  • Висок клас подови настилки, стенни панели и аксесоари, налични и в официалния онлайн магазин на Кроношпан – krono-shop.com

 

 

 

 

 

Работно време:

 

Понеделник – Петък – 10:00 до 19:00 часа

Събота – 10:00 до 17:00 часа

Неделя – почивен ден

Специални издания