Идеал Стандарт представя новите си колекции със серия от събития в шест града в цял свят

Марката обединява изкуство, дизайн и архитектура, благодарение на инициативата Together World Tour

 

Инициативата Together World Tour, създадена от Идеал Стандарт, ще се състои последователно в шест града, като всяка дестинация се превръща в уникална визуална и културна сцена за представянето на дадена нова колекция на бранда. Първото от серията събития, обединяващи изкуство, дизайн и архитектура, се състоя в Милано на 21-ви април. Идеал Стандарт има силна връзка с италианския град още от 50-те години на миналия век и колекциите, разработени съвместно с Джио Понти и Акиле Кастилиони. Днес пътуването ни отвежда към съвременния дизайн на банята и неговото бъдеще, отправяйки поглед  към най-новата колекция на Идеал Стандарт -Linda-X. Тази серия, проектирана от Лудовика и Роберто Паломба, отдава почит на Linda. Създадена през 1977 г. от Кастилиони, тя е вдъхновена от културното наследство на марката и същевременно отразява съвремието.

Linda-X включва гама от минималистични и изчистени мивки и елегантна вана. Един от характерните визуални елементи на колекцията са ултратънките ръбове на мивките. Linda-X е изработена от керамичната смес Diamatec®, която, освен че създава впечатляваща визия, гарантира изключителна здравина, както и минимално използване на суровини в производството.

Следващата спирка на The Together World Tour е в Berlin на 16-ти юни. Следват Лондон, Париж, Дубай и Шанхай. Събитията се излъчват директно на дигиталната платформа www.togetherworldtour.com на четири езика, където ще могат да се преглеждат и минали събития. Регистрирайте се за предстоящите, за да получите повече информация за  дестинациите и новите колекции.

 

Специални издания