Звук, дизайн и функционалност – новата музикална система от типа „всичко в едно“ OTTAVA™ SC-C70MK2

 

В началото на месеца Technics представи новата си първокласна музикална система OTTAVA™ f SC-C70MK2. Technics създаде този модел, като допълнително усъвършенства качеството на звука, функционалността и дизайна на предходния модел SC-C70 – компактна система от типа „всичко в едно“, силно аплодирана от пазара заради висококачественото си музикално звучене.

Системата SC-C70MK2 е оборудвана със специално разработен 8-сантиметров нискочестотен говорител и 2-сантиметров куполен високочестотен говорител.
Тази музикална система от типа „всичко в едно“ също така е изключително привлекателна и приятна за гледане. Тя е оборудвана с алуминиев горен панел, стилна предна решетка и уникална ръчна платформа за поставяне на CD диска. Висококачественият дизайн е с подчертана идентичност, характерна за Technics. В допълнение към сребристия модел, се предлага и изцяло черен вариант на SC-C70MK2.

Създаване на оптимално звуково пространство според обстановката в стаята и място на инсталиране

Space Tune™
SC-C70MK2 е оборудвана с функцията Space Tune™ Auto за лесно постигане на оптимално балансиран звук само с натискане на един бутон. Тази функция използва тестови звукови сигнали, възпроизведени и уловени от микрофон, вграден в SC-C70MK2, за да анализира разстоянието до стените и ефекта на отраженията. След това автоматично оптимизира звуковото поле. В допълнение, функцията Space Tune™ съдържа три предварително зададени настройки (Свободно пространство, Близо до стената и Близо до ъгъла) за бързо и лесно настройване, а също така дава възможност за използване на приложението Technics Audio Center за прецизно регулиране на звуковото качество на слушателското място.

Комфортно наслаждаване с по-голям набор от музикално съдържание и разнообразна свързаност

 

 

Chromecast Built-in

Вградената функция Chromecast поддържа голямо разнообразие от услуги за поточно предаване, управлявани от приложение за смартфон. И тъй като поточните данни се предават директно към системата, няма абсолютно никакво влошаване на звуковото качество и потребителят може да избира от изключително разнообразна музикална гама.

Работа с Google Assistant
Ако към същата мрежа е свързано устройство с вграден Google Assistant, функцията Google Assistant може да се използва за гласово управление на възпроизвеждането и други функции на OTTAVA™ f SC-C70MK2. Когато потребителят не разполага със смартфон или ръцете му са заети, може лесно да управлява системата чрез гласови команди.

Възможност за използване в няколко различни помещения и стерео сдвояване
С помощта на няколко високоговорителя с вграден Chromecast, музика от разнообразни услуги за поточно предаване може да се възпроизвежда в няколко стаи едновременно или във всяка стая да се възпроизвежда различна музика*.
Освен това, ако използвате приложението Technics Audio Center и имате друго устройство, което е съвместимо с Technics, можете да се насладите на друг музикален източник чрез Bluetooth, AUX вход, Оптичен вход, USB или Internet radio, а също така и поточно предавана музика, съвместима с OTTAVA™ f SC-C70MK2.
* Необходимо е приложение Google Home.

Пълна съвместимост
В допълнение към CD дисковете и радиото, тази система е съвместима с Chromecast Built-in и поддържа широка гама от услуги за поточно предаване (стрийминг) на музика. Освен това, тя поддържа Spotify Connect, Deezer и Internet radio. Също така е съвместимa и с AirPlay 2, Bluetooth Wi-Fi, възпроизвеждане от мрежата, възпроизвеждане от USB памет и е оборудвана с аналогов/оптичен вход, за да ви позволи да се наслаждавате на различни музикални източници. Потребителският интерфейс на нашето приложение „Technics Audio Center App“ за смартфони с iOS/Android също е преработен, което го прави по-лесен за използване от всякога.

Функция за любима музика
Основният блок може да запамети до 9 елемента, например любими интернет радио станции, Spotify плейлист или песни от USB. Това ви позволява да слушате любимата си музика, дори без да стартирате съответното приложение.

Елегантен и вечно модерен дизайн

Наследявайки елегантния външен вид на предшестващата SC-C70, новата SC-C70MK2 съчетава високо качество на звука и изтънчен дизайн. SC-C70MK2 се отличава с тъмно сребрист цвят, допринасящ за още по-изискан дизайн. Освен това е предвиден и изцяло черен вариант на системата. Колкото повече я използвате, толкова повече ще се увеличава удоволствието ви от слушането на музика.

Специални издания