Есенният ни брой – от Тайван и Бейрут, до София, Пловдив и Добрич

Избрахме цветно и енергизиращо начало за есенния ни брой – с първите страници на списанието се потапяме в мета вселената на Maison et Objet. „Цветът днес е спасителна алтернатива на уеднаквяването, имаме спешна нужда от него“, казва един от трендмейкърите на панаира. От друга вселена е и Кристина Челестино, избрана за дизайнер на годината, с чиято оригинална екзотика ще ви запознаем. Разгледайте с нас изложбата на фондация Le Corbusier, в която духът на Корбюзие среща гръцката архитектура. Традиционната за Наш дом околосветска интериорна обиколка започва от корицата – апартамент в boho стил в Тайван. Следва просторен и артистичен апартамент в Бейрут – чудесен пример как класически картини и гигантски гоблени се вписват в свръхмодерен интериор.

С рубриката ни за кулинарни пътешествия попадаме в азиатски ресторант във Валенсия с впечатляваща сценография и в новия ресторант на емблематичния театър L’Atelier в Париж.

Връщаме се в България – влезте с нас в една семейна къща с чиста, спокойна геометрия, в жилище в полите на Витоша и малък апартамент с младежка атмосфера в Пловдив. Една от находките в броя е от Добрич – разгледайте изцяло обновен офис в стоманобетонното хале.

Рубриката ни за обзавеждане е посветена на най-малките, които обаче сега са „като големите“- една от тенденциите в новите детски стаи е стилистика „за възрастни“.

А ние пък оставаме по детски любопитни към красивите и стилните неща и все така нетърпеливи да ви ги показваме.

 

 

Специални издания