Есенният брой на Наш дом вече е тук!

Красотата в дома има толкова много измерения: тихо място в градината, картина на стената, елегантно подредена маса, чаша кафе до любимата книга, гледка към дърветата…Новият ни брой е пътешествие в най-красивите кътчета на дома. Откриваме ги навсякъде по света – от София, през Банкя и Балчик, до Квебек и Ню Йорк. Влезте с нас в няколко къщи в планината, перфектно вписани в природата. Вижте три примера за умно и стилно преустройство на стари столични  апартаменти. Представяме също чаровни морски вили в средиземноморски и в скандинавски стил. Не пропускайте да разгледате невероятното преобразяване на стара плевня в Родопите.

Какво още? Посетете с нас Азорските острови. Вижте една нова книга, която е истински „наръчник за добър живот”. Прочетете прогнозата за тенденциите за 2024  от изложението Maison et Objet. Научете повече за още една градска легенда – централната поща  в София. А рубриката „Обзавеждане” ще ви помогне да създадете вашето домашно СПА с  най-новите предложения от пазара.

Новият брой е цветен и красив от кора до кора – ценно допълнение към вашата библиотека, което ще остане актуално в годините.

Специални издания