Във фокус- еко интериорите

Асоциацията на интериорните дизайнери в България ви кани да посетите традиционния Клуб на дизайнера на тема Еко интериори, който ще се проведе в Brezza Di Colori (бул. „Черни връх“ 189Г, София) на  27-ми август 2020 г. от 19 до 22 ч. Входът е свободен.

Интериорният дизайн през 2020 г се отличава с по-екологични и устойчиви решения. Грижата за природата и за човека е в основата на еко концепциите, които намират своето изражение в създаването на жилищни и обществени пространства. За да гарантират функционалност, красота и стил, но без вредните последици за природата и с грижа за здравето и комфорта на човека, интериорните дизайнери и архитектите се възползват от постиженията на индустрията, която предлага нови еко материали, но в същото време се обръщат и към традиционни стари практики като използването на глина, слама, коноп и други естествени материали, съчетавайки ги с изискванията на модерния свят.

Какво провокира дизайнерите да мислят и работят в тази посока и готови ли са инвеститорите да платят за еко интериори? На този и други въпроси отговарят интериорните дизайнери Николета Видинова и Иван Боров (3dea), арх. Никола Кунчев (ВИЗИБЪЛ АРТ) и Николай Русанов – управляващ партньор в Brezza Di Colori, домакин на събитието „Еко интериори“.

Модератор на дискусията е инвеститорът Сергей Стоянов, за когото екологията е бизнес философия и начин на живот. Допълнителна информация ще получите на  https://www.facebook.com/events/758071558336904

Еко темата ще намери своето продължение и в следващото издание – „Интериор на детска среда“, което ще се проведе на 23-ти септември в Академия „Никола Тесла“.

Следете събитията на АИДБ на: https://www.facebook.com/aidb.bgOfficial.

 

 

Еко селище от къщи за настаняване в СПА-комплекс Белчински извор, с. Белчин, по проект на Николета Видинова :

 

 

Специални издания