Дискусия за бъдещето на уелнес дизайна в София

София беше избрана като град за провеждане на формата “Technogym Design conversation” . Това е поредица от разговори в избрани локации, известни с отношението си към архитектурата, дизайна и модата – Милано, Мадрид, Мюнхен, Дубай и др.

Високото ниво на българската архитектура и дизайн не остава незабелязано и Technogym, съвместно с официалния представител на марката за България, фирма АТАМА – организираха събитие за дизайн в София в хотел Хаят.

Темата на дискусията в София е  уелнес дизайнът, с акцент върху специфичните особености и тенденции на българския пазар и представянето на успешни практики. Специален гост беше г-н Кристиян Бруноли, директор мрежа архитекти и дизайнери в Теchnogym. Той  сподели с българската публика своя безценен опит за превръщането на Technogym в единствената компания, която създава дизайнерски фитнес уреди, комплимент към всяка среда.

Какви са предизвикателствата в България и как дизайнът намира отражение в уелнес пространствата разказаха интериорната дизайнерка Десислава Иванова и архитект Севдалина Недева от Хеликс дизайн. В лежерна обстановка те споделиха своя опит в изграждането на един от най-емблематичните уелнес проекти – Вая Бийч Ризорт в Иракли.

Марката TECHNOGYM предлага решения за всички потребители: за компактни пространства, тренировъчни програми с виртуален треньор, професионални тренировки за атлети в различни спортове.

 

 

 

 

Ето някои от най-добрите предложения за тренировка у дома:

 

TECHNOGYM MYRUN

 

 

Най-награждаваната домашна пътека за бягане. Професионални характеристики и компактен дизайн, отличен с наградата Red dot DESIGN award. MYRUN e отличен избор за тренировки у дома – свързвайки пътеката с ваш таблет, вие получавате достъп до интерактивната платформа LIVE – програми с виртуален треньор, персонални тренировки, виртуални терени. Вашето мотивиращо преживяване за професионални резултати у дома. Новото приложение Technogym App предлага уникална възможност за съставяне на персонална програма за тренировки у дома, включвайки наличното оборудване.

 

TECHNOGYM BENCH

 

 

Не просто пейка, а многофункционален уред за тренировка и изпълнение на над 200 упражнения на 1 кв. метър. Елегантен дизайн, компактен размер и смарт решения за съхранение на аксесоари. Съдържа 5 чифта дъмбели, 3 чифта ластици с дръжки, 3 чифта тежести за ръце, гумирана постелка и пейка на колелца. Перфектно и компактно решение за сила, устойчивост и мобилност.

 

 

 

TECHNOGYM е уелнес компания с дълга история на сътрудничество с водещите архитекти и дизайнери в целия свят. Заедно, те създават емблематични локации – частни домове, престижни хотели, яхти, фитнес зали, където италианския дизайн е поставен на пиедестал.

 

 

Специални издания