Гласувайте за най-добрия интериор в изложбата „Интимността в интериора“

Остават няколко дни до крайния срок, в който може да гласувате за най-добрия интериор, представен през фотообектива в изложбата „Интимността в интериора“, организирана съвместно от АИДБ и Roca България и в партньорство с ФотоСинтезис и сп. „Наш дом“.

До 3 ноември може да поставите вашите положителни реакции под снимките в онлайн албума, събрал 25-те финалисти в конкурса, на следния линк:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.6317551638261247…

Сега вие сте журито!

Авторите /дизайнер и фотограф/ на най-добрата фотография според вас ще бъдат отличени с награди от Roca и PhotoSynthesis.

Ако все още не сте разгледали изложбата на живо, може да го направите до 13 ноември в Експо Баня София на бул. „Княгиня Мария Луиза“16.

А на 9 ноември е съпътстващото изложбата събитие „Интериорният дизайн през фотообектива“. Потопете се в света на интериорната фотография – от избора на техника до публикацията на снимките; обогатете знанията си и се вдъхновете от споделения личен и професионален опит на двама от водещите интериорни фотографи – Александър Новоселски и Атанас Згурев и фотографа и маркетинг специалист Даниела Емануилова. Повече за събитието вижте тук: https://www.facebook.com/events/1607802586306024.

Специални издания