Panasonic представя нова гама хлебопекарни с подобрени функции

Последните модели на марката ще превърнат печенето у дома в любимо занимание

 

С богат опит в предлагането на хлебопекарни за дома, Panasonic непрекъснато адаптира уредите си в съответствие с изискванията на потребителите. Четирите модела на най-новата гама хлебопекарни на марката имат амбицията да превърнат печенето у дома в любимо занимание, независимо дали сте начинаещ, с опит, любител на безглутеновия хляб или майстор сладкар. Напълно автоматичните модели SD-YR2550 (със сребрист цвят), SD-YR2540 (с цвят метал), SD-R2530, SD-B2510 с дозатор за мая и стафиди или ядки, са оборудвани с до 32 различни програми, които позволяват приготвянето на пресни хлябове (включително пълнозърнести), тесто за пица, бриош, торти, теста, дори конфитюри и компоти.

Хлебопекарните са оборудвани с двойни температурни сензори, които измерват както стайната температура, така и вътрешната температура в уреда. Регулирането и контролирането на времето за перфектното втасване на тестото гарантира, че то се надига и почива по един и същи начин всеки път. Новата функционалност за месене възпроизвежда същите движения и процеси, както при месене на ръка, помагайки за постигане на идеална консистенция. В допълнение, всеки от новите модели притежава редица иновативни функции, които ще улеснят качественото печене и ще осигурят вкусни резултати.

 

 

Елегантен нов дизайн

 Тъй като прекарваме повече време вкъщи, искаме уредите не само да работят добре, но и да изглеждат също толкова добре. С модерния си и стилен дизайн, който идеално се вписва във всяка кухня и заема минимално място на плота, както и с набора от иновативни функции, новите хлебопекарни покриват и двата критерия.

 

Ръчни настройки

 SD-YR2540, SD-YR2550 и SD-R2530 имат автоматичен дозатор за стафиди/ядки, който осигурява безпроблемно изпичане и перфектни резултати всеки път. Смесвайки допълнителни съставки в точния момент и разпределяйки ги равномерно в тестото, можете да персонализирате печивото според собствените си вкусове.

В допълнение, двата модела SD-YR2540 и SD-YR2550 разполагат с интелигентен дозатор за мая, уникален за хлебопекарните на Panasonic. Чрез автоматичното добавяне на маята в тавата за печене в точния момент от цикъла на замесване се избягва докосването на маята до всякакви течности и се гарантира, че хлябът ще втаса както трябва.

 

Програми без глутен


Сред новите функции са четири специализирани програми без глутен, достъпни при всички модели от гамата.

 

За повече вдъхновение за печене посетете: www.experience-fresh.eu

Специални издания