АИДБ и Рока България организират фотографска изложба на тема „Интимността в интериора“

С тази инициатива искаме да акцентираме върху важността на добрата комуникация и фотографско представяне на интериорните проекти на дизайнери и архитекти и да дадем възможност за ползотворни контакти и споделяне на добри практики между професионалисти.

 

Кой може да участва в изложбата?

  • Интериорни дизайнери / Архитекти, автори на интериорни проекти
  • Фотографи, заснели интериорни проекти.

Всеки участник има свободата сам да избере каква интериорна фотография да покаже, така че да отговаря на темата „Интимността в интериора“: интимни зони в интериора; кътчета за уединение и/или дълбоко лични преживявания; интериорни решения за съкровени моменти; специфични детайли, говорещи за интимността в интериора и т.н.

Условията и форма за участие ще откриете на следния линк: https://bit.ly/3O9g13x

 Срок за изпращане на фотографиите – 15 септември, 2022 г.

Всички изпратени фотографии ще бъдат разгледани от жури в състав: доц. Банко Банков – член на УС на АИДБ и преподавател в НБУ, „Интериорен дизайн“, Георги Янев, Мениджър продажби на Roca за България и Република Северна Македония,    Надежда Павлова, куратор на галерия за фотография СИНТЕЗИС и член на УС на Българска фотографска академия, Антоанета Баева – главен редактор на сп. „Наш дом“, Симона Грошевска – продуктов и интериорен дизайнер, и фотограф.

Одобрените 25 ще бъдат отпечатани от Рока България и ще бъдат изложени в Експо Баня София – изложбената зала на Рока България на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 16.

Експозицията ще бъде открита на 13 октомври и ще продължи до 13 ноември.

Изложбата ще може да бъде видяна и в специален албум, онлайн на адрес: https://www.facebook.com/ExpoBathSofia, където до 3 ноември 2022 г. ще протече гласуване на публиката за най-добри фотография и проект, представящи интимността в интериора. Проектът, събрал най-много гласа, ще бъде отличен с награди от Рока България и Фотосинтезис.

Медийни партньори на събитието са: списание „Наш дом“ и ФотоСинтезис.

В рамките на изложбата ще се проведат и две съпътстващи събития:   Клуб на дизайнера и Групови занятия с практическа насоченост под ръководството на професионални фотографи.

 

За въпроси за изложбата и контакт с организаторите:

info@aidb.bg

maria.ivtcheva@bg.roca.net

Специални издания