Архитектурни пътешествия с новия брой на Наш дом

Пролетният брой на Наш дом вече е тук – свеж, цветен и интересен, истинско съкровище за хората, които обичат красивите места и неща!

 

Както обикновено, представяме забележителни нови проекти на български и чужди дизайнери и поемаме на вдъхновяващи архитектурни пътешествия по цял свят. Разказваме за ретроспективната изложба на дизайнерското движение от 80-те Memphis и на германския дизайн от XX век в музея Vitra. Влезте с нас в Bourse de commerce – новият музей за съвременно изкуство в Париж. Вижте също  изключителната библиотека до морето на китайското студио MAD…

 

Как обзавеждаме апартаментите и къщите си днес и какво е актуално в интериора – разгледайте няколко предложения от изявени български архитекти: Представяме съвременна къща – органична част от стар смолянски квартал; апартамент с космополитен дизайн, вдъхновен от стара София; едно жилище с усещане за галерия – одухотворена среда за модерно изкуство; и една „картина в развитие“ със съвременното обзавеждане и еклектични акценти.

 

Няколко големи международни имена отново ни се довериха и представят в Наш дом своите нови проекти – вижте как се срещат две епохи в реновирана къща в Торонто, нека заедно направим и едно „цветно бягство от града“ и се потопим в позитивната енергия на преобразено приземно пространство в Лондон.

 

Модерният материал – бетонът, съчетава дискретност и характер и е интересен със своята многолика същност, затова го избрахме за водеща тема в рубрика „Обзавеждане“.

Многолик и с характер е и Наш дом. Приятно четене!

Специални издания