Акумулаторната система AK на STIHL- безценна помощ за двора и градината

Планирането и оформянето на градината е дългосрочен проект, за който е добре да разполагаме с качествени инструменти. Те трябва да отговарят на високи изисквания, да са с висока мощност и издръжливост, но едновременно с това лесни за употреба. Акумулаторната система АК на STIHL със сменяеми литиево-йонни батерии AK предлага точно тази комбинация. С разнообразния асортимент от висококачествни уреди STIHL можете да косите трева, подрязвате храсти или жив плет, отстранявате листа, режете дърва или оформяте краищата на моравата, тъй като всеки от уредите на системата е лек, тих и ефективен – управлява се без усилие и е достатъчно мощен, за да се справи и с тежките задачи в градината.

 

 

Леките и маневрени акумулаторни косачки от тази акумулаторна система са разработени за ефективно косене на малки до средно големи градински площи. Без кабел, който да пречи, те заобикалят препятствия като храсти или дървета тихо и без вредни емисии. Компактният им дизайн ви позволява да маневрирате из градината без усилие.

 

 

С ножиците и уредите за жив плет от системата АК на STIHL оформяте перфектно храстите и живия плет в двора и градината. Ниското тегло на ножцата HSA 56 ви позволява да извършвате работата си с нея с лекота, като ви дава гъвкавост да оформите храстите и живия плет точно, както ви харесва. А с акумулаторния ергономичен и добре балансиран уред за жив плет HLA 56, с по-голям работен обхват, се справяте оптимално с подрязването и на по-високи и широки храсти или жив плет вертикално и на височина над главата ви. За лесно съхранение и транспортиране, дължината му може да се намали до 115 см.

 

 

 

Мощната и прецизна работа е лесна с акумулаторния тример STIHL FSA 56. С него се справяте превъзходно дори и с поддръжката на ивици по края на тревни площи, за която е необходимо по-голямо натоварване. Въпреки мощността си уредът работи толкова тихо, че по време на работа не са необходими средства за защита на слуха.

 

 

Акумулаторните верижни триони от система AK на STIHL МSA 120 C-В и МSA 140 C-В са съчетание между доказаното качество на моторните триони STIHL и акумулаторната мощност. Те са компактни, високопроизводителни, леки и изключително тихи и са резултат на повече от 90 години опит на STIHL при разработване и употреба на моторни триони за работа в гората и селското стопанство, както и познаване на изискванията за поддръжка на двора и градината.

 

 

Изключително мощен, тих и лесен за употреба – акумулаторният уред за обдухване STIHL BGA 56 е лек работен инструмент, с който отстранявате без усилие паднали листа и окосена трева.

 

 

За повече информация посетете сайта на компанията или най-близкия дилър на STIHL.

Специални издания