АИДБ с дискусия на тема Малки пространства

Асоциацията на интериорните дизайнери в България ни кани на първия за годината Клуб на дизайнера на 26-ти януари 2021 г от 19.00 часа в Клуб за събития Contrast (ул. „Александър Екзарх“ 11, София), а тема на събитието ще са Малките пространства.

Малките пространства са големите предизвикателства за интериорните дизайнери. Независимо дали става въпрос за градски жилища, барове или работни  места, къщички за отдих, бунгала или каравани, всички те изискват професионален дизайнерски подход, „умни“ конструкции и практични мебели.

Как дизайнерите успяват да намерат място за всичко – за готвене и хранене, за работа, релакс, баня, така че обитателите на тези малки пространства да не са лишени от основните функции в ежедневието, от естетика и уют ще разберем от професионалистите в бранша- арх. Христина Христова – Колелиба, Милена Младенова – ART in MM, арх. Боян Костадинов – Atelier boy•k•ott. Във дискусията ще се включи и Калина Дулева от NeedForNeat със съвети как да намерим място за многобройните дрехи и вещи, когато разполагаме с малко пространство. Модератор на събитието ще е професионалистът в сферата на личностното развитие д-р Антония Григорова.

Разположението на присъстващите ще бъде съобразено с нуждите за отстояние.

Входът е на цена 20 лв. ; 10 лв. за студенти;  безплатно за партньори на АИДБ.

Повече за събитието вижте на:

https://www.facebook.com/events/710257859686123

 

Специални издания