АИДБ разговаря с арх. Татяна Станчева

На 12-ти май 2020 г. от 18.30 до 20 ч. Асоциацията на интериорните дизайнери в България ви кани да се присъедините към онлайн среща с Татяна Станчева – собственик и управител на Танне дизайн студио. Дизайнът е нейната страст, а основаването на студиото преди три години – едно от предизвикателствата в процеса на професионалната й реализация.

Татяна Станчева се занимава с интериорен дизайн повече от двадесет години. Но въпреки богатия опит, непрекъснато научава и открива нови неща, а това, както казва тя самата, е естественият процес на развитие във всяка една област. Проектира предимно жилищни интериори. „Може би причината е предизвикателството,  че имам възможност да опознавам нови хора, техните навици, начин на живот – неща, които са изключително важни за интериорния проект.“, споделя тя. Участва в редица конкурси. Много от нейните проекти са публикувани в специализирани издания, сред които и „Наш дом“. Лектор е в различни семинари.

С арх. Станчева  разговаря журналистът и концептуален дизайнер Вера Илиева.  За да се присъедините, последвайте линка: https://us02web.zoom.us/j/84202154225

 

Специални издания